Over ons

Wat fijn dat je hier bent!

Wij verbinden, maken vrienden en maken ze blij met onze stainlesssteel rekbare armbanden. We zijn uniseks en voor alle leeftijden. We zijn tijdloos en modern en hebben de iconische stainlesssteel horlogeband een nieuw leven gegeven als een draagbaar stukje kunst. We zijn ongecompliceerd, betaalbare luxe voor iedere dag.

Hand gemaakt in London, waterproof en kras bestendig en vrij van nikkel.  

Het karakter van Urband bracelets is optimistisch, positief en stoer. Onze belangrijkste doelstelling is zoveel mogelijk blije klanten maken. De naam Urband is ontstaan uit de combinatie van urban en armband, de urban bracelets. Bovendien gaat het om een rekbare armband 100% van staal.

Hand gemaakt in London, waterproof en kras bestendig en vrij van nikkel.  

 

Robert Meijer | Urbandbracelets.nl | +31(0)654143241 | info@urbandbracelets.nl

SERVICE

Onze rekbare armbanden zijn gemaakt van stainlesssteel, vrij van Nikkel,  waterproof, UV bestendig en Slijtvast. 

Wij werken snel, verzenden met track and trace binnen de Benelux  & ruilen binnen 14 dagen na aankoop. Wijkt je polsomvang af van de standaard maten, geef het even aan in de opmerkingen en we maken jouw armband precies op maat.  Veel shop plezier! 

Onze webschop voldoet aan alle kwaliteit criteria van en dragen het keurmerk van Trusted shops. Daarom zijn al je aankopen verzekerd tot een bedrag van €2.500,-. 

Veel mensen zoeken op armband heren, mannen armbanden, heren armband, Dames armband, Apple Watch bracelet. Onze armbanden zijn unisex en dus voor mannen en vrouwen.

ONZE FILOSOFIE

Wij zijn van mening dat kunst of mode bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom hebben we daar onze belangrijkste doelstelling van gemaakt. Raoul Sagal, onze founder, heeft alle designs zelf ontworpen.  Inmiddels hebben we honderden unieke designs ontworpen waardoor je niet snel iemand tegen zult komen met dezelfde armband. Bereikbaarheid heeft ook te maken met de prijs, door alleen te produceren wat we verkopen, kunnen we de prijs eerlijk en voordelig houden. 

Daarnaast willen we met onze rekbare armbanden iets extra's doen voor de gezondheid van onze doelgroep. Daarom wordt 10% van onze winst gedoneerd aan pink ribbon. Zo draag je met iedere armband die je koopt, indirect je steentje bij. 

 

1 van 5
 • Jolanda draagt graag superskinnies

  Deze superskinnies zijn er in vele kleuren en collecties. Hier draagt ze een combinatie van de 'with love' collectie en verschillende uni armbanden die we onder de solo collectie verkopen.

  Superskinnies 
 • Mannen willen stoer

  Deze stars triangled is een populaire armband onder de mannen. Hij is er in zwart met zilver en zwart met goud en geeft je pols een stoere upgrade die zowel casual als smart te combineren is.

  Stars Triangled 
 • Monique combineert graag

  Ze is een tikkeltje romantisch, houdt van klassieke kleuren en mixt de superskinny en slim bracelet hier stijlvol met elkaar.

  Slim bracelets 
 • Charles is formeel

  Draag je vaak een pak, Charles laat zien dat deze mat zwarte solo van 18 mm breed heel goed past.

  Solo 1M 
 • Iedere dag weer anders

  Desiree heeft is vaste klant en heeft inmiddels meer dan 50 armbanden. Iedere dag draagt ze weer een andere combinatie. Heel inspirerend voor haar vriendinnen en collega's.

  Start nu met combineren 
 • Annette viert graag Koningsdag

  Je ziet, zo maak je van verschillende armbanden je eigen rood-wit-blauw - oranje combinatie

  solo 
 • John draagt zwart-wit

  En ook slim, 10mm bracelets. Hij heeft er inmiddels 15 en is iedere dag eenn inspiratiebron voor zijn klasgenoten op de design academy.

  Slim 
 • Anneloes houd van stijlvol

  Ze draagt bij voorkeur de superskinnies van 6 mm of de slim van 10 mm. Veelal in goud en zilver.

  Superskinny 
 • Lisa is altijd positief

  Heerlijk, zoveel energie. Dat straalt ze uit en brengt ze ook tot uiting in de manier waarop ze haar sieraden draagt.

  Superskinny 
 • Monique is superfan!

  Proost! op je mooie applewatch bracelet en slim bracelet. Dank voor je mooie foto.

  Applewatch Bracelet 
 • Joy houdt van spots

  Soms draagt ze de spots superskinnies, dan weer de applewatch bracelets. Spots, vooral de panter designs zijn zo gemakkelijk te combineren en ook altijd smaakvol.

  Spots 
 • Anneloes tijdens haar yoga sessie

  Ze komt vaker voor in onze galerij en heeft er ook genoeg om te showen.

  Waves Lines 
 • Peacock en Solo

  Hier zie je hoe Miranda een mooie combinatie maakt met Peacock en solo superskinny

  Peacock 
 • Ben jij al naar Barbie geweest?

  Helemaal actueel natuurlijk, onze zuurstok collectie in superskinnies. Superleuk om te dragen en een echt Barbie statement!

  Superskinnies solo 
 • Monique heeft de nieuwe .....

  Flowers Daisies! Hij is zo mooi en vrolijk. Kijk toch eens!

  Flowers Daisies