Roestvrijstaal - Edelstaal - Stainless steel

Roestvrij staal geniet een enorme populariteit als milieuvriendelijk, duurzaam metaal voor sieraden.


Wat maakt het zo'n aantrekkelijk materiaal?
Het is volledig recycle-baar, het kan zelfs vele malen worden gerecycled zonder zijn kwaliteiten (duurzaamheid en roestbestendigheid) te verliezen. Het is niet schadelijk of giftig voor het milieu. Net als zilver kan het glanzend of gezandstraald zijn, maar het verkleurt niet zoals zilver. Het is erg licht en ook bestand tegen water, zodat het niet roest. Zijn duurzaamheid en betaalbaarheid maken het aantrekkelijk voor zowel producenten als consumenten.
Opmerking: hoewel roestvrij staal extreem duurzaam is, moet u goed voor uw stainless steel bracelet zorgen, aangezien sieraden nog steeds een delicaat item zijn.

Allergie?
Sommige mensen zijn allergisch voor nikkel en kunnen gevoelig zijn voor bepaalde sieraden met een hoog nikkelgehalte. Hoewel er geen absolute garantie is dat het dragen van roestvrij staal geen allergieën veroorzaakt, bevatten roestvrijstalen sieraden helemaal geen nikkel en worden als zodanig over het algemeen beschouwd als een niet-allergene legering. Roestvrij staal is de aanbevolen keuze voor sieraden voor mensen die gevoelig zijn voor metalen.

Milieu vriendelijk
Roestvrij staal is volledig recyclebaar! De productie stoot geen noemenswaardige hoeveelheid kooldioxide uit, dus het is veel milieuvriendelijker dan andere materialen. Roestvrij staal is een van de meest duurzame materialen ter wereld! Het kan tientallen jaren meegaan en wordt daarom beschouwd als een groene en milieuvriendelijke legering. De vraag naar roestvrij staal neemt wereldwijd toe, omdat steeds meer nieuwe gebruikers het aantrekkelijke uiterlijk, de corrosiebestendigheid, het lage onderhoud en de duurzaamheid waarderen. Het wordt ook beschouwd als een van de meest hygiënische materialen.

1 van 5
 • Jolanda draagt graag superskinnies

  Deze superskinnies zijn er in vele kleuren en collecties. Hier draagt ze een combinatie van de 'with love' collectie en verschillende uni armbanden die we onder de solo collectie verkopen.

  Superskinnies 
 • Mannen willen stoer

  Deze stars triangled is een populaire armband onder de mannen. Hij is er in zwart met zilver en zwart met goud en geeft je pols een stoere upgrade die zowel casual als smart te combineren is.

  Stars Triangled 
 • Monique combineert graag

  Ze is een tikkeltje romantisch, houdt van klassieke kleuren en mixt de superskinny en slim bracelet hier stijlvol met elkaar.

  Slim bracelets 
 • Charles is formeel

  Draag je vaak een pak, Charles laat zien dat deze mat zwarte solo van 18 mm breed heel goed past.

  Solo 1M 
 • Iedere dag weer anders

  Desiree heeft is vaste klant en heeft inmiddels meer dan 50 armbanden. Iedere dag draagt ze weer een andere combinatie. Heel inspirerend voor haar vriendinnen en collega's.

  Start nu met combineren 
 • Annette viert graag Koningsdag

  Je ziet, zo maak je van verschillende armbanden je eigen rood-wit-blauw - oranje combinatie

  solo 
 • John draagt zwart-wit

  En ook slim, 10mm bracelets. Hij heeft er inmiddels 15 en is iedere dag eenn inspiratiebron voor zijn klasgenoten op de design academy.

  Slim 
 • Anneloes houd van stijlvol

  Ze draagt bij voorkeur de superskinnies van 6 mm of de slim van 10 mm. Veelal in goud en zilver.

  Superskinny 
 • Lisa is altijd positief

  Heerlijk, zoveel energie. Dat straalt ze uit en brengt ze ook tot uiting in de manier waarop ze haar sieraden draagt.

  Superskinny 
 • Monique is superfan!

  Proost! op je mooie applewatch bracelet en slim bracelet. Dank voor je mooie foto.

  Applewatch Bracelet 
 • Joy houdt van spots

  Soms draagt ze de spots superskinnies, dan weer de applewatch bracelets. Spots, vooral de panter designs zijn zo gemakkelijk te combineren en ook altijd smaakvol.

  Spots 
 • Anneloes tijdens haar yoga sessie

  Ze komt vaker voor in onze galerij en heeft er ook genoeg om te showen.

  Waves Lines 
 • Peacock en Solo

  Hier zie je hoe Miranda een mooie combinatie maakt met Peacock en solo superskinny

  Peacock 
 • Ben jij al naar Barbie geweest?

  Helemaal actueel natuurlijk, onze zuurstok collectie in superskinnies. Superleuk om te dragen en een echt Barbie statement!

  Superskinnies solo 
 • Monique heeft de nieuwe .....

  Flowers Daisies! Hij is zo mooi en vrolijk. Kijk toch eens!

  Flowers Daisies