Veelgestelde vragen

Wij ontwikkelen onze producten voortdurend. Onze unieke productiewijze maakt dat wij werkelijk prachtige kleuren kunnen maken die bij normaal gebruik een onbeperkte levensduur hebben. Wanneer een product 24/7 wordt gedragen, beperk je de levensduur, daarom adviseren wij altijd om je sieraden af te wisselen, goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken. Zo heb je het langst plezier van je zorgvuldig uitgekozen sieraden.  Wij krijgen wekelijks vragen binnen. Bijgaand de belangrijkste met onze antwoorden. Mocht je een andere vraag hebben, schroom niet om onderaan deze pagina je vragen te stellen. 

Vraag
Antwoord
Hoe bepaal ik mijn maat?
Polsomvang meten plus 1 cm
Hoe bepaal ik de maat van een applewatch bracelet?
Polsomvang plus 1 cm. - welke watch - klein (38-41 mm) of groot (42-45mm)
Kan ik zwemmen met mijn armband?
Ja je kunt zwemmen in zout of zoet natuurwater.
Kan mijn armband tegen Chloor water?
Nee, je armband kan hier niet tegen, Incidenteel is geen probleem maar bij regelmatig zwemmen in chloor houdend water zullen de kleuren vervagen 
Kan mijn armband tegen UV?
Ja, je armband kan tegen een normale dosis UV, pas op met zonnen! Onder langere invloed van warmte en fel zonlicht vindt er een chemische reactie plaats waardoor de kleuren vervagen. Wanneer je gaat zonnen, berg je armband dan op een donkere plaats in je tas, niet op een tafeltje in de zon.
Ik heb een armband besteld die te groot of te klein is, wat nu?
Kan gebeuren, je retourneert de armband op eigen kosten naar ons retouradres: Leeuwarderstraatweg 162, 8441PH Heerenveen. Vergeet niet om er een briefje bij te doen met je NAW gegevens en je polsomvang. 
De armband die ik bestelde valt tegen, ik wil mijn geld terug.
Gelukkig komt dit zelden voor maar het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Je kunt de band op eigen kosten retourneren naar bovenstaand retouradres. Dit staat overigens ook op het doosje. Graag een briefje erbij met je IBAN nummer en tenaamstelling. Binnen 10 dagen na ontvangst wordt het aankoopbedrag exclusief de betaalde verzendkosten aan je geretourneerd. 
Mijn armband is beschadigd, de coating laat los. Wat nu?
De smallere armbanden zijn kwetsbaarder dan de bredere producten. Met name gevoelig wanneer ze met de toplaag langs andere metalen armbanden schuren. Probeer dit dus te voorkomen en ook je armband zo nu en dan 'rust' te geven en schoon te maken. 
De kleuren van mijn armband vervagen langzaam, hoe kan dit?
Onze sieraden worden met zorg geproduceerd en wij zijn erin geslaagd om de stainlessteel een 'laagje" te geven. Bij normaal gebruik kunnen onze sieraden levenslang mee. Normaal gebruik betekent bij ons dat je ze afwisselt met andere sieraden. Een laagje kan er namelijk altijd af. Wanneer je onze banden dus 24/7 draagt zal de toplaag er langzaam af slijten en vervagen. Dit is een normaal proces. Hoe meer je afwisselt, hoe langer de levensduur. 
Is er Nikkel verwerkt in de armbanden?
Nee, er is geen Nikkel verwerkt in onze armbanden. Nikkel is al meer dan 15 jaar verboden te gebruiken in producten die direct contact met de huid hebben. Wij zien er nauwkeurig op toe en garanderen dat er geen nikkel is verwerkt. 
1 van 5
 • Jolanda draagt graag superskinnies

  Deze superskinnies zijn er in vele kleuren en collecties. Hier draagt ze een combinatie van de 'with love' collectie en verschillende uni armbanden die we onder de solo collectie verkopen.

  Superskinnies 
 • Mannen willen stoer

  Deze stars triangled is een populaire armband onder de mannen. Hij is er in zwart met zilver en zwart met goud en geeft je pols een stoere upgrade die zowel casual als smart te combineren is.

  Stars Triangled 
 • Monique combineert graag

  Ze is een tikkeltje romantisch, houdt van klassieke kleuren en mixt de superskinny en slim bracelet hier stijlvol met elkaar.

  Slim bracelets 
 • Charles is formeel

  Draag je vaak een pak, Charles laat zien dat deze mat zwarte solo van 18 mm breed heel goed past.

  Solo 1M 
 • Iedere dag weer anders

  Desiree heeft is vaste klant en heeft inmiddels meer dan 50 armbanden. Iedere dag draagt ze weer een andere combinatie. Heel inspirerend voor haar vriendinnen en collega's.

  Start nu met combineren 
 • Annette viert graag Koningsdag

  Je ziet, zo maak je van verschillende armbanden je eigen rood-wit-blauw - oranje combinatie

  solo 
 • John draagt zwart-wit

  En ook slim, 10mm bracelets. Hij heeft er inmiddels 15 en is iedere dag eenn inspiratiebron voor zijn klasgenoten op de design academy.

  Slim 
 • Anneloes houd van stijlvol

  Ze draagt bij voorkeur de superskinnies van 6 mm of de slim van 10 mm. Veelal in goud en zilver.

  Superskinny 
 • Lisa is altijd positief

  Heerlijk, zoveel energie. Dat straalt ze uit en brengt ze ook tot uiting in de manier waarop ze haar sieraden draagt.

  Superskinny 
 • Monique is superfan!

  Proost! op je mooie applewatch bracelet en slim bracelet. Dank voor je mooie foto.

  Applewatch Bracelet 
 • Joy houdt van spots

  Soms draagt ze de spots superskinnies, dan weer de applewatch bracelets. Spots, vooral de panter designs zijn zo gemakkelijk te combineren en ook altijd smaakvol.

  Spots 
 • Anneloes tijdens haar yoga sessie

  Ze komt vaker voor in onze galerij en heeft er ook genoeg om te showen.

  Waves Lines 
 • Peacock en Solo

  Hier zie je hoe Miranda een mooie combinatie maakt met Peacock en solo superskinny

  Peacock 
 • Ben jij al naar Barbie geweest?

  Helemaal actueel natuurlijk, onze zuurstok collectie in superskinnies. Superleuk om te dragen en een echt Barbie statement!

  Superskinnies solo 
 • Monique heeft de nieuwe .....

  Flowers Daisies! Hij is zo mooi en vrolijk. Kijk toch eens!

  Flowers Daisies